Home / Over Ons

Over Ons

Auto Neele

Auto Neele is opgericht in 1994 door mijn vader. Dit grote succes eindigde in 2006 toen mijn vader overleed, waarna het bedrijf Auto Neele even on hold stond.
Nu een aantal jaar en meerdere jaren ervaring binnen de in- en verkoop van gebruikte auto’s verder, pak ik (Dennis Neele) het in 2021 met 2 handen, ter ere van mijn vader weer op!

Van jongs af aan zat ik al bij mijn vader op schoot achter het stuur “mee te rijden”. Dit vond ik geweldig en auto’s is dan ook altijd al mijn passie geweest. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed, er is dan ook niks leuker dan mensen als u blij te maken met een nieuwe auto! Een auto kopen is niet zo maar een aankoop, een auto kopen bij Auto Neele is een aankoop zoals u het wenst en wij maken er altijd toch nog een beetje een feestje van!
 

Wij zijn een dynamisch bedrijf die zich niet alleen volledig richt op de inkoop en verkoop van auto’s, maar ook volledig mee denkt met de wensen van de klant. Onze auto’s verkeren in top staat zonder schade verleden en zijn veelal voorzien van de volledige onderhoud historie.

 

Afscheid nemen bestaat niet.

Bij ons koopt u niet zomaar een auto. Een auto kopen bij Auto Neele is volledige begeleiding en klantgerichtheid vanaf het eerste bericht via de mail of het eerste telefoontje tot het eind.. eind!? ''Eind'' komt niet voor in ons woordenboek. Wij zien u graag terug en zeggen altijd “tot ziens”. Mocht u nader hand nog vragen hebben of opzoek zijn naar een volgende auto? Wij verzorgen het volledige inkoop en verkoop proces zelf waardoor de kosten laag beperkt zijn en denken hierbij mee aan de wensen van onze klanten.


''Kwaliteit is kwantiteit'' 

Hiernaast doen wij graag een extra stapje voor zowel onze nieuwe als vaste klanten door u te helpen aan uw volgende auto. Als wij uw gewenste auto niet binnen onze voorraad hebben staan, gaan wij graag samen met u opzoek waardoor u een tevreden Auto Neele klant blijft! Wij richten ons met name op de nieuwste modellen. Dus bent u opzoek naar een nieuwe auto met net ''de kop eraf'' / een paar duizend kilometer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan door tot dat we uw droom auto gevonden hebben, welk merk maakt voor ons niet uit. Auto Neele levert kwaliteit. Kwaliteit is kwantiteit.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Openingstijden

Maandag:

Open op afspraak

Dinsdag

Open op afspraak

Woensdag:

Open op afspraak

Donderdag:

Open op afspraak

Vrijdag:

Open op afspraak

Zaterdag:

Open op afspraak

Zondag:

Open op afspraak

Copyright ©2024 All rights reserved | Website gemaakt en gehost door Triniti Solutions